Voetbal

kunstgrasveld VV PeursumBeter voetballen op kunstgras

Voetbal is onlosmakelijk verbonden met een goede grasmat. Het is immers een sport die hoge eisen stelt aan het speelveld. De aanleg van een voetbalveld is uiterst nauwkeurig werk. Door de jarenlange ervaring en onze gespecialiseerde medewerkers kunnen wij elke situatie aan. Van aanleg tot renovatie en/of onderhoud. Nootenboom Sport: Top in toplagen!

Natuurgras
Traditionele natuurgrasvelden
De traditionele grasvelden zijn met name geschikt als trainingsveld. Ze hebben een betredingscapaciteit van maximaal 250 uur per jaar.

Wetravelden
Wetravelden zijn kwalitatief goede trainingsvelden. Door speciaal geselecteerde bodemmaterialen te gebruiken kunnen deze velden snel ontwateren. De speleigenschappen van Wetravelden zijn gelijk aan die van natuurgrasvelden. Ze hebben een betredingscapaciteit van zo’n 450 uur per jaar. In combinatie met een ultramodern beregenings- en irrigatiesysteem paste Nootenboom Sport dit type grasveld toe in het fraaie Euroborgstadion van FC Groningen.

Kunstgras
Tegenwoordig is kunstgras niet meer weg te denken uit de voetbalwereld. Toch is een daadwerkelijke stap naar een kunstgrasvoetbalveld niet zomaar gemaakt. De veranderingen op dit gebied volgen elkaar in hoog tempo op. Het maken van de juiste keuze blijft daarom een complex proces. Om tot het veld te komen dat bij u past is maatwerk vereist. Nootenboom Sport is een onafhankelijke sportsystemenleverancier met een breed aanbod aan constructies. Verwezen wordt naar de Sportvloerenlijst beheerd door ISA-Sport.